joi, 10 iunie 2010


“This is for everyone of you….”
- Alo! Am spus adormita cu jumatate de gura.
- Ce faci iubito? Dormeai? Ma intrba el entuziasmat.
- Hey! A fost tot ce am putut ingaima, pe chip aparandu-mi un zambet tamb. Da, dormeam dar nu-i nimic. Eu am fost azi in tura de dimineata si cand am ajuns acasa, m-am culcat un pic. Trebuia sa recunosc, desi nu vroiam, ca in ultimul timp eram foarte obosita. Bacul, admiterea la facultate, carnetul de sofer si decorarea noului apartament, in care ma mutasem de mai putin de o luna, erau doar cateva din prioritatile mele. Asta pe plan professional. Pe plan sentimental o duceam chiar foarte bine. Eram inca din clasa a X-a cu Denis. Chiar daca in decursul celor doi ani de cand eram impreuna, ne-am mai si certat si despartit, pentru scurt timp, amandoi am decis ca ne este mai bine impreuna decat separat. Am fost in acelas liceu (Gh. Sincai), dar la sectii diferite si ani diferiti. Eu am decis sa fac stiinte ale naturii, iar el stiinte sociale. De asemenea el a terminat liceul acum doi ani. Tu ce faci? L-am intrebat curioasa.
- Daca ai fost in tura de dimineata, si te-ai culcat la 16:30, cand ai venit, inseamna ca ai dormit c-am……6 ore, reflecta el. Ce vei face la noapte daca acum dormi? Cunosteam bine multiplele sensuri ale intrebarii lui. Imi placea asta.
- Voi gasi eu ceva de fac…..CAT? 6 ore?? Am intrebat sarind in fund. Cat este ceasul?
- 22:30.
- Off! La 20:15 trebuia sa ma intalnesc cu Maria. Cand m-am uitat la telefon am vazut ca aveam un sms de la ea, in care isi cerea scuze, ca nu mai putea ajunge la intalnire. Am rasuflat usurata.
- Hey! Relax’, ai muncit mult in ultimul timp iar acum corpul tau se bucura de fiecare minut pe care il petreci odihnindu-te. Eu, am facut un dus cand am venit de la munca si acum ma gandeam la tine. Te-am sunat sa vad ce faci in seara asta?
- Pai nimic interesant. Propui ceva? L-am intrbat brusc cuprinsa de dorul lui. Nici nu realizasem ca nu-l mai vazusem de vreo cateva zile. Denis locuia cu sora lui, Denisa care era si cea mai buna prietena a mea, intr-un apartament cu patru camere, relativ aproape de mine. Cu ei statea si sotul Denisei, caci ea era cu patru ani mai mare ca mine si cu doi decat fratele ei. Hotarase sa faca acest pas important din viata ei acum un an. Ea si Alex, sotul ei, se intelegeam si completau de minune.
- Hmmm… Nu, nu propun nimic , nu prea stiu. Mi-am dat seama ca se facea ca nu stie.
- Ai vrea sa vii pe la mine? am spus incantata de idee.
- Sigur! Abia asteptam sa spui asta. Ma imbrac si vin.
- Ok. Te astept!
M-am ridicat din pat, descoperind ca, intr-adevar ceasul era 22:32. M-am indreptat spre baie, pentru a face un dus. A fost scurt si revigorant. M-a trezit din continua visare si amorteala. Ma infasuram intr-un prosop albastru, indeajuns de lung cat sa mi se vada picioarele frumos bronzate, cand soneria de la usa a sunat. Am mers sa deschid.
- Wow….! Aaaa…sexy…a fost tot ce a putut spune, complet surprins de tinuta mea.
- 10x, i-am zis in timp ce inchideam usa. Ne-am unit buzele, disperate unele dupa altele, intr-un scurt sarut. Cu fiecare minut petrecut langa el simteam cum inima bate mai tare, doar datorita lui. Stiam ca ma iubeam. Fapt demonstrat de nenumarate ori. L-am poftit in dormitor, aceasta fiind singura camera complet terminata. Imi propusesem sa le termin si pe restul in curand, insa aveam atat de multe de facut la doar cei 18 ani ai mei. Adoram decoratiunile si sa decorez asa ca apartamentul era dupa bunul meu plac. Era mare, spatios asa cum mi-am dorit mereu. Geamurile mari din sticla, bateau spre Est, asa incat in fiecare dimineata razele soarelui imi dezmierdau chipul.
Avantajul cel mai mare al aparatmentului era ca, se situa intr-o zona foarte buna, aproape de liceu, facultate si centrul orasului in acelas timp. Imi adoram apartamentul, efortul pe care l-am depus spre convingerea parintilor de a mi-l lua a meritat. De la inceputul anului am hotarat, impreuna cu ei, ca-mi vor lua apartamentul iar eu masina.
Camera mea era decorata in nuante de lila si negru si nu avea prea multe piese de mobilier: un pat de doua personae si o comoda. Pe perete aveam o plasma cu diagonala de 86 cm, poreclita si OZN de catre Denis.
De o parte si alta a patului aveam mici poze frumos inramate, asezate asimetric. Erau cu prietenii mei, familie, caine si vacante. Aveam un balcon frumos ornamentat cu flori si slava Domnului ca nu aveam sifonier in camera, pentru ca ar fi luat mult din spatiu. Multumesc celui ce a inventat dressing-ul.
Ajunsi in dormitor, pe pat, ii simteam privirile nerabdatoare ce coborau de la gatul meu spre picioare. Cuprinsi de fiorul dragostei, am inceput sa ne sarutam. Mainile lui ce mereu imi confereau siguranta, dansau ritmic pe picioarele mele, de la glezne spre coapse. Strecurand-si bratele sub mine m-a lipit de el cat a putu de strans dupa care mi-a dezmierdat gatul cu varful limbii si mi-a masat soldurile coborandu-si degetele pe coapse in timp ce ma saruta apasat. Pur si simplu era imbatat de prezenta mea. Si la fel eram si eu. Imi placea cand facea asta pentru ca stia cum sa ma incite sa vreau mai mult. Mi-am infipt degetele in parul lui moale, castaniu in timp ce-l muscam usor de buze. La fel usor i-am dat jos tricoul, ce-i venea atat de bine peste trupul frumos sculptat, si pantalonii. El mi-a desfacut modul prosopului, si in secunda imediat urmatoare hainele nostre zaceau pe podeaua, proaspat lustruita. Era nespus de tandru si dedicat in intregime satisfacerii si domolirii hormonilor mei, ce brusc s-au trezit la viata. Corpurile ni se contopeau in unul singur, miscandu-se uniform si armonios. In timp ce mi-am dezlipit pentru cateva secunde buzele de ale lui, ca sa mai si pot respira, isi freca ritmic si sugestiv corpul de al meu facandu-ma sa scot sunete ciudate ce m-au speriat si pe mine. Simteam cum nu mai pot ingaima niciun cuvant. Continua asa un timp, dupa care intetii ritmul. Respiram de parca venisem de la marathon.
Eram amandoi atat de dornici in seara asta. Ne doream unul pe altul pentru ca ne iubeam cu adevarat. Buzele, limba, degetele, barbatia toate astea ma faceau sa cred ca facusem dragoste cu un animal feroce. Era pretutindeni ca de mutle ori ma intrebam cum reusea. Dupa ce se prabusi peste mine, sleit de puteri, m-am simti cu adevarat extenuata. Am adormit amandoi, tinandu-ne in brate, pana a doua zi, sambata, la pranz.

5 comentarii:

  1. woo:))
    e geniala <3
    insa un pic cam detaliata sincer
    olii ma cam sperii
    chiar ai facut:>:>
    de stii atat de bine:))
    cu lux de amanunt?
    oo:O:))
    da si Gibi ala;))=))
    =))
    ee olii
    E mica si geniala>
    si o iubesc,
    si are succes la baieti
    asa ca TACI SI NU MA FACE
    SA ZIC CEVA DE TINE>:P:))
    :x
    MAI TACI!<3

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    bh nu nu am facut
    e doar rezultatul unei iamginatii bolnave:-?
    si un pic ajutor de la tru blood:-":))
    mai lasa-ma cu baietii tai ca nu-i asa:))

    RăspundețiȘtergere