sâmbătă, 8 mai 2010




Uita-te in oglinda!
Fa-o pentru mine!
Ce vezi? Te vezi pe tine? Vezi ceea ce vrei sa vezi sau te surprinde ce se reflecta acum, in oglinda din baie?
Te curpinde spaima. Furia. Niciodata nu te-ai gandit ca asa arati tu. Sau poate te-ai gandit, dar ai vrut sa ascunzi asta, undeva in adancul tau. Nu vroiai sa accepti asta. Nu credeai ca e real. Oglinda, ti-a aflat secretul si acum ti-l arata. Spargi oglinda cu o singura miscare de pumn. Cioburi mici lucesc acum pe lavoar, si pe podeaua din baie. Nu se aude decat zgomotul facut de picaturile sangelui tau, ce acum cade peste cioburi.
Fara rost ai spart-o. Tu ramai acelas. Te-ai razbunat pe ea, dar degeaba. Nu a facut nici un rau. A vrut sa iti deschida ochii.
De ce ti-ai varsat furia pe ea? Oglinda este ochiul sufletului tau. Ea reflecta ce si cine esti tu. De nu-ti palce ce vezi, razbuna-te pe tine. Nu pe cei din jur sau diferite obiecte. Nu te ajuta cu nimic. Tu esti singurul vinovat.
Nu iti place ce ea ti-a aratat. Crezi ca e din acuza ei? Vei inlocui oglinda sparta cu una noua. Acelas lucru vei vedea in ea. Sti ce inseamna asta? Ca orice oglinda vei avea in baie, in casa, in orice oglinda vei privii, acelas suflet intunecat si rece se va reflecta in ea.
Nu oglinda este problema. Tu esti. Ce ai zice daca ai schimba ceva acolo, inauntrul tau? Sufletul. Este mai usor de modelat. Insa ai grija cum vei face asta. O data lutul intarit, greu il mai modifici.
Eu iti urez spor la lucru si ai grija de acum incolo. Data viitoare cand ne vedem vreau sa-mi spui ce vezi de acum in oglinda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu